T-Mobile en Gamma Communications verlengen strategische samenwerking

Alweer drie jaar geleden sloten Gamma Communications en T-Mobile een mooie strategische samenwerking. Gamma voorziet via haar partn

ernetwerk, van telecom- en ICT-bedrijven, het MKB van de allerbeste connectiviteit via het @Work portfolio van T-Mobile.  Vandaag maken beide partijen bekend deze samenwerking te continueren.

Gerben Wijbenga, CEO bij Gamma Communications, licht toe: ‘In 2018 startte onze samenwerking met T-Mobile. Hiermee bieden wij onze Partners toegang tot het sterke mobiele @Work-portfolio van T-Mobile. In de afgelopen drie jaar hebben we samen met onze partners veel eindklanten kunnen bedienen. We zijn dan ook verheugd dat we vandaag bekend kunnen maken dat we die samenwerking voort kunnen gaan zetten.’

Martijn Teekens, directeur Sales B2B bij T-Mobile, voegt hieraan toe: ‘Dankzij ons partnership met Gamma Communications hebben we de afgelopen drie jaar toegang gekregen tot een uitgebreid landelijk netwerk van telecom- en ICT-partners. Hiermee hebben we onze rol als partner in connectiviteit enorm kunnen versterken. Ook wij kijken uit naar de voortgezette samenwerking waarmee we die positie nóg verder kunnen gaan uitbouwen.’

 

 

 

 

 

 

 

 

Vlnr: Martijn Teekens (Directeur Sales B2B T-Mobile), Gerben Wijbenga (CEO Gamma Communications Benelux), Erwin Dunnink (CFO Gamma Communications Benelux) en Peter Gijzenberg (Head of Business Partner Sales T-Mobile).