Gamma behaalt opnieuw ISO 27001

Gamma Communications Nederland heeft opnieuw haar ISO 27001 certificering behaald. Met deze certificering laat Gamma zien dat zij voldoet aan alle eisen rondom informatiebeveiliging.

Erwin Dunnink, CFO en Sercurity officer: “We zijn heel blij met het opnieuw behalen van deze ISO-certificering. Tegenwoordig zijn veel organisaties zich heel bewust van informatiebeveiliging. De ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Het beschrijft hoe wij procesmatig met het beveiligen van informatie omgaan en hiervoor best practices hebben geïmplementeerd met als doel de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid te waarborgen. Je kunt hierbij denken aan het beschermen van persoons- en/of bedrijfsgegevens tegen hackers en inbraak.

Wil je het certificaat inzien? Klik dan hier.