Dinsdag 28 juni – Webex Training

Datum: Dinsdag 28 juni
Tijdstip: 10.00 – 11.30
Type:      Webinar

Over de training

In 2021 werd Cisco opnieuw door Gartner als “Leader” in haar Magic Quadrant for Unified Communications geplaatst. Cisco Webex is daarmee een van de leidende oplossingen op het gebied van Unified Communication & Collaboration.
Cisco Webex wordt aangeboden als onderdeel van de Horizon cloud licentie en als add-on binnen BusinessPro. Webex is geoptimaliseerd voor kleine en middelgrote zakelijke ondernemingen. Webex werkt vanaf je laptop, vaste PC, telefoon of tablet met een consistente en intuïtieve gebruikersomgeving op elk apparaat. De Cisco Webex dienst bevat onderdelen als spraak, video, presence (aanwezigheidsstatus), instant messaging, desktop delen, samenwerkingstools waaronder whiteboards, bestanden delen en integratie met applicaties van derden als MS Outlook en CRM systemen, allemaal beschikbaar tegen een vast tarief per gebruiker per maand.

Voor wie?

Alle Gamma Horizon en BusinessPro partners. De sessie heeft een gedeeltelijke technische en verkoop invalshoek. De sessie is daardoor zowel voor engineers, pre sales medewerkers als accountmanagers geschikt.

Resultaat

Na afloop van de training ken je de mogelijkheden van Cisco Webex in combinatie met onze cloud telefooncentrales:

  • Je weet welke unieke kansen er op de markt zijn op het gebied van Cisco Webex;
  • Je kent de meerwaarde, die je als partner van Gamma kunt bieden op het gebied van Unified Communications.

Webinar

De training wordt als een webinar gegeven, die je online kunt volgen. Na inschrijving volgt 1 week voorafgaand aan de training een link voor deelname.

Schrijf je hier in