Copaco breidt portfolio uit met Operator Connect van Gamma Communications

Copaco voegt de oplossing Operator Connect toe aan het cloudportfolio. Dit is de meest eenvoudige en betrouwbare manier om telefonie te integreren in Microsoft Teams. Partners van Copaco kunnen hun klanten hiermee de mogelijkheid bieden om de moderne werkplek in Teams compleet te maken. Dat sluit perfect aan op de huidige behoefte om slimmer te werken, efficiënter te communiceren en optimaal bereikbaar te zijn.

De oplossing is via de Copaco Cloud Partner Portal beschikbaar en wordt aangeboden in samenwerking met Gamma Communications, die het mogelijk maakt om telefonie aan een Teams-omgeving toe te voegen. Klanten selecteren Gamma als operator en wijzen vervolgens telefoonnummers toe aan hun Teams-gebruikers. De implementatie en het beheer werken eenvoudig via het vertrouwde Teams-beheercentrum. Zonder complexe infrastructuur, dus erg gebruiksvriendelijk. Ook de tarieven zijn erg aantrekkelijk. MKB-bedrijven kunnen hierdoor blijven werken met hun vertrouwde lokale telecom- en IT-partner

Rick van Schaik, CCO of Gamma Communications Benelux:
“Copaco is distributeur op het gebied van de geavanceerde moderne werkplek. Met deze samenwerking bieden we partners van Copaco de mogelijkheid om hun klanten te helpen het maximale uit Teams-licenties te halen. Door de betrouwbare integratie van telefonie maak je de moderne werkplek gemakkelijk compleet. We zijn blij met dit partnership en in nauwe samenwerking met Copaco zullen we partners informeren en inspireren om de moderne werkplekoplossing nog completer te maken.”

Rick van den Hoogenhof, manager Copaco Cloud:
“Met dit partnership biedt Copaco de meest krachtige integratie met Microsoft Teams. Met de oplossing Operator Connect van Gamma Communications zetten we samen met onze partners een stap vooruit om de moderne werkplek gemakkelijk en snel te realiseren voor hun klanten.”