Gamma behaalt opnieuw haar ISO27001 certificering

Gamma Communications Nederland heeft afgelopen maand haar volledige ISO27001 hercertificering behaald. Met deze certificering laat Gamma zien dat zij voldoet aan alle eisen rondom de wereldwijde erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging.

Erwin Dunnink, CFO en Privacy Security Officer: “We zijn heel blij met het wederom behalen van de ISO27001 certificering. Tegenwoordig zijn veel organisaties zich heel bewust van informatiebeveiliging. De ISO27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Het laat zien hoe wij procesmatig met het beveiligen van informatie omgaan, met als doel de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen onze organisatie veilig te stellen. Hierbij kun je denken aan het beschermen van persoons- en/of bedrijfsgegevens tegen hackers en een inbraak.

Je kunt het certificaat hier inzien.