Introductie

De Corona-periode heeft ook in het onderwijs tot veel improvisatie geleid. Vooral toen van de ene op de andere dag al het onderwijs op afstand moest worden gegeven. Onderwijsinstellingen hebben noodgedwongen tools voor videoconferencing ingevoerd. Nu is het moment aangebroken om orde op zaken te stellen en alle in gebruik zijnde ICT-hulpmiddelen tegen het licht te houden. Om kosten te besparen, maar ook om informatiebeveiliging en privacybescherming op peil te brengen.

Het onderwijs staat onder grote druk. De schaarste aan goede docenten is nijpend en neemt door de vergrijzing alleen maar toe. Toestroom van migrantenkinderen en vluchtelingen geeft extra uitdagingen. Online onderwijs heeft al zoveel flexibiliteit en improvisatievermogen gevergd van leerkrachten, scholieren en studenten. Goede ICT voor het onderwijs is daarom noodzakelijk om de ondersteunende processen en het onderwijs te stroomlijnen en om het leerrendement van docenten en methoden te verhogen. En om de scholieren en studenten – letterlijk – bij de les te houden.

Hiervoor moet die onderwijs-ICT echter wel gemakkelijk te gebruiken zijn. Docenten zijn het onderwijs ingegaan om kennis over te dragen en, om interactie te hebben, en niet om eindeloos achter een scherm te zitten. Onze oplossingen helpen om docenten en scholieren slimmer te communiceren en efficiënter samen te werken.

Neem contact met ons op

Meer weten over slimmer werken en effectiever communiceren? Neem dan contact op met ons of een van onze partners

Voordelen van CRM integratie in het onderwijs

Leerling en student centraal stellen vraagt om goede CRM-functionaliteit. Goed ingebedde CRM draagt bij aan efficiëntere en effectievere ondersteuning van docent, leerling, medewerker en ouder dankzij goed beheer van de data en gemakkelijke onderlinge communicatie. 

Optimale onderwijs-ICT voor docenten en scholieren

Verbeterde ervaring voor docenten en scholieren

Direct de juiste gegevens van studenten of leerlingen bij de hand hebben, zonder onnodige vragen te stellen? Ons CRM systeem draagt direct bij aan een prettige interactie en de beleving bij zowel de leerlingen, ouders, studenten als docenten. 

Studenten profiteren van goede onderwijs-ICT

Kostenbesparing

Tijd is geld, ook in het onderwijs. Bespaar daarom kosten door gebruik te maken van gemakkelijke en, zoveel mogelijk geautomatiseerde communicatie. Denk hierbij aan zaken als telefonie, e-mail, chat en videoconferencing. Niet alleen met leerlingen, maar ook met ouders en docenten.

Betrouwbare communicatie voor juridische dienstverlening

Veilig en betrouwbaar

Raken er door alle massa’s aan persoonsgegevens van van zowel studenten als docenten wel eens belangrijke gegevens en documenten verloren? Zorg en dan voor dat alle informatie geautomatiseerd en altijd en overal veilig toegankelijk is. Dit doe je door alles op één plek in de cloud op te slaan. Denk hierbij aan; contactgegevens, gemaakte afspraken en het volledige dossier.

Goede ICT voor het onderwijs is essentieel

Veel gebruikte CRM pakketten in het onderwijs

Maak het verschil in de zorg en maak gebruik van de koppelingen die Gamma biedt met de meest gebruikte CRM pakketten in het onderwijs, zoals bijvoorbeeld: 

  • Medicom
  • ProMedico
  • MicroHIS
  • OmniHIS

Wil je weten hoe CRM integratie het verschil maakt voor jouw basisschool, universiteit of onderwijsinstelling? We laten je graag zien wat de voordelen zijn voor scholieren, docenten en medewerkers. In een persoonlijk gesprek vertellen we je meer.

Medewerker gebruikt zorg- ICT

@media print, screen and (min-width: 64em){body.single .row.signposts.cols-3 .signpost {max-width: 33.3333%;}}