Welkom bij Gamma

Ons doel is het ondersteunen van mensen die het hart vormen van een organisatie.

We zijn een bloeiend, snelgroeiend bedrijf. Bij ons staan medewerkers en klanten centraal. We zijn dé keuze voor zakelijke communicatie. We breiden steeds verder uit in Europa en slaan daarbij een nieuwe en enerverende weg in die het ons mogelijk maakt dit decennium en daarna leidend en toonaangevend te zijn.

Gamma support icon 18

Over Gamma Communications

Gamma is een toonaangevende aanbieder van communicatie oplossingen voor zakelijke gebruikers. We bieden een breed palet aan Unified Communications oplossingen voor bedrijfscommunicatie en samenwerking. Ons brede portfolio biedt daarnaast cloud, telefonie en internet oplossingen voor alle segmenten in de zakelijke markt. Daarbij werken we uitsluitend en nauw samen met een uitgebreid netwerk van partners.

Wat maakt ons anders?

Gamma is de enige B2B-communicatieleverancier die bedrijven goede ondersteuning biedt, voor teams overal in Europa die eenvoudige, intuïtieve ervaringen willen in een tijdperk van toenemende complexiteit.

Onze mix van vijf onderscheidende factoren

  • Authentiek en toegankelijk: We zijn er trots op dat we de vriendelijke deskundigen zijn die duidelijke taal spreken en elke interactie een persoonlijke touch geven.
  • Intuïtieve technologie: We creëren innovatieve en krachtige technologie die transparant, logisch en intuïtief is. Die een gesprek of samenwerking nooit in de weg staat.
  • Onze mensen en ethiek: We zijn trots op het menselijke aspect van ons klantcontact, met langdurige relaties die gebouwd zijn op consistentie, vertrouwen en een evenwicht tussen degelijke en duurzame bedrijfsethiek.
  • Compleet productaanbod: We bouwen flexibele, op maat gemaakte communicatieoplossingen voor elk formaat bedrijf, allemaal verpakt in een eenvoudige koopervaring.
  • Eenvoud omarmen: We weten dat we, in een tijdperk van toenemende complexiteit, door eenvoud te omarmen de weg vrijmaken naar het menselijker maken van elke ervaring. Van hoe we ons ecosysteem

Onze oplossingen

We bieden een scala aan Unified Communications-, mobiele en connectiviteitsdiensten, die robuuste en veilige end-to-end bedrijfscommunicatie- en samenwerkingsoplossingen bieden waarmee bedrijven eenvoudig intern kunnen samenwerken en tegelijkertijd een betere klantervaring kunnen bieden.