In Nederland is de Gamma PLC is actief met drie merken: Gamma Communications, een snelgroeiende aanbieder van Unified Communications, cloud telefonie, mobiel en internet. Schiphol Connect is dé telecom- en internetprovider op de luchthaven Schiphol en levert telefonie en internet aan bedrijven en instellingen met een vestiging op of rond Schiphol. Nimsys levert en beheert IP-netwerken voor bedrijven en bedrijfsverzamelgebouwen. Naast netwerkbeheer levert het bedrijf vooral internet en VoIP telefonie aan huurders in verzamelgebouwen, zoals bijvoorbeeld Spaces en HNK. Ook kan Nimsys overige ICT-diensten leveren.

In Duitsland is HFO een toonaangevende SIP Trunk-aanbieder en groeiende Cloud PBX-aanbieder met een uitstekende reputatie op het gebied van productkwaliteit en dienstverlening. HFO is actief in heel Duitsland via een resellernetwerk van meer dan 1.000 partners. Met het merk Epsilon is HFO daarnaast een grote B2B distributeur van mobiele diensten in Duitsland.

VozTelecom is een Spaanse aanbieder van cloud-communicatiediensten, voornamelijk gericht op het mkb. Met het hoofdkantoor in Barcelona is VozTelecom een toonaangevende SIP Trunk- en Cloud PBX-aanbieder die vaste en mobiele communicatie bundelt met internettoegang.

Lees meer over hoe onze cloud, internet en mobiele diensten je kunnen helpen jouw communicatiedoelen te bereiken door contact op te nemen met Gamma of met een van onze gespecialiseerde partners.