Samen succesvol

Ons brede portfolio biedt oplossingen voor alle segmenten in de zakelijke markt. Daarbij werkt Gamma Communications uitsluitend en nauw samen met een uitgebreid netwerk van partners. In de samenwerking onderscheiden wij ons met onze persoonlijke aanpak. Door persoonlijk contact en onze informele aanpak is het leuk om met ons te werken!

We zijn één team met partners en onderhouden langdurige relaties op basis van vertrouwen en gedeelde ambities. Door onze persoonlijke aanpak, de commerciële en technische ondersteuning op maat bieden we direct meerwaarde. Wil je partner worden van Gamma Communications? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Knoworries introduceert Teams-bellen op basis van Operator Connect

Het product is klaar. Gamma heeft laten zien dat zij snel klanten kunnen onboarden. En de service die Microsoft en Gamma samen bieden op deze oplossing is uniek. Onze klanten staan te springen om Teams-bellen te gebruiken” zegt Marco Lutters, directeur Knoworries. Meer over de meerwaarde van deze oplossing lees je in dit artikel.

ICT Magazine

Samenwerkingsvormen

White Label Partners

White Label Partners gebruiken één van onze platforms en verkopen onder hun eigen label VoIP diensten. Als whitelabel Partners heb je de vrijheid je eigen tarieven te bepalen. Hierdoor bepaalt jij zelf de marge. Als White Label Partner bent je zelf verantwoordelijk voor de facturatie aan de eindklant. Om de facturatie snel en eenvoudig te laten verlopen, kan gebruik worden gemaakt van de facturatiemodule. Aan het eind van de maand kunnen alle facturen met één druk op de knop verstuurd worden. De debiteurenadministratie ligt geheel bij de White Label Partner.

Branded Partner

Branded Partners voeren het portfolio van Gamma. Zij verkopen de Gamma diensten met de bijbehorende tarieven. Het contract wordt gesloten tussen de klant en Gamma waarbij Gamma de klant factureert. Als Branded Partner ontvangt u doorlopend een aantrekkelijke commissie die maandelijks achteraf wordt uitbetaald.