ICT voor de zorg

Goede ICT voor de zorg is cruciaal om het zorgproces te stroomlijnen, de kosten duurzaam onder controle te houden en om zorgmedewerkers productiever te laten zijn. Dat is allemaal nodig, want de zorg staat onder druk. Deze druk ontstaat door de uitstroom van zorgpersoneel ten gevolge van de vergrijzing, door diezelfde vergrijzing neemt de zorgvraag dus toe, wat zorgt voor een aanhoudende druk op de budgetten. ICT biedt een uitweg.

Maar dan moet die zorg-ICT gemakkelijk te gebruiken zijn. Medewerkers aan het bed zijn vaak digitaal minder vaardig. Bovendien zijn ze de zorg ingegaan om mensen te helpen en niet om achter een scherm te zitten. Onze oplossingen helpen zorginstellingen om slimmer te communiceren en efficiënter samen te werken.

Ben jij werkzaam in de zorg en heb je ook behoefte aan ICT oplossingen die de druk op de sector kunnen verzachten? Neem dan snel contact op zodat we kunnen helpen bij het zoeken van de juiste oplossingen of het inplannen van een demo.

Contact opnemen

Meer weten over slimmer werken en effectiever communiceren? Neem dan contact op met ons of een van onze partners

Voordelen van CRM integratie in de zorg

Goede Zorg-ICT bedient drie typen stakeholders, elk met hun eigen kenmerken en behoeften. Die stakeholders zijn:

  • Patiënten of cliënten
  • De eigen zorgverleners en medewerkers
  • Partners in de zorgketen, zoals huisartsen, specialisten, laboratoria of apothekers

Goed ingebedde CRM systemen dragen bij aan een veel efficiënter en effectiever zorgproces dankzij goed beheer van, en gemakkelijke communicatie met de afzonderlijke stakeholders. 

Medewerkster maakt gebruikt van ICT-oplossingen voor de zorg

Verbeterde patiënt en cliënt ervaring

Direct het juiste dossier bij de hand zonder onnodig vragen te stellen? Onze CRM oplossingen dragen direct bij aan de beleving van patiënten en cliënten. Zo worden zorginstellingen direct geholpen om een hogere waardering en tevredenheid te bereiken.

Financial

360-graden overzicht

Vastleggen en gemakkelijk toegankelijk maken van een 360-graden beeld van de afzonderlijke stakeholders dankzij integratie met andere ICT-zorgsystemen binnen en buiten de eigen organisatie.

Enterprise

Optimale communicatie

Gemakkelijke, zoveel mogelijk geautomatiseerde communicatie over meerdere kanalen, zoals telefonie, e-mail, chat en videoconferencing (telemedicine).

Mobility

Security en privacy

Goed geregelde toegangsrechten zijn direct goed in te zetten om zo te voldoen aan de hoge eisen voor security en privacy in de zorg.

Escalation paths

Veelgebruikte CRM pakketten

Maak het verschil in de zorg dankzij optimale ICT en maak gebruik van de koppelingen die Gamma biedt. We bieden de beste en meest gebruikte CRM pakketten in de zorg, zoals bijvoorbeeld:

  • Medicom
  • ProMedico
  • MicroHIS
  • OmniHIS

Wil je weten hoe CRM integratie het verschil maakt voor jouw zorginstelling? We laten je graag zien wat de voordelen zijn voor patiënten, cliënten en jouw medewerkers. In een persoonlijk gesprek vertellen we je meer.

Medewerker gebruikt zorg- ICT

@media print, screen and (min-width: 64em){body.single .row.signposts.cols-3 .signpost {max-width: 33.3333%;}}