Dinsdag 8 februari 2022 – Training Cloud CTI

Training Cloud CTI

Datum:    Dinsdag 8 februari
Tijdstip: 10.00 – 11.30
Type:      Webinar
Trainer:  Bram Heerebout en Jan Kees Lantsheer (CloudCTI)

Over de training

Binnen een afdeling met veel klantcontact is CRM integratie onmisbaar geworden. Medewerkers kunnen dan sneller werken, efficiënter vragen van klanten afhandelen en er worden minder fouten gemaakt. Bij een binnenkomende oproep heb je direct een venster open met alle informatie over de klant en haar geschiedenis. Combineer je de CRM integratie van CloudCTI met de call center mogelijkheden van Gamma dan profiteer je daarnaast van een op vaardigheden gebaseerde routing en automatische gespreksdistributie.

CloudCTI biedt integratie met meer dan 200 CRM pakketten. De dienst kenmerkt zich door gebruik, beheer en configuratie gemak. Voor elk CRM pakket heeft CloudCTI gekeken op welke wijze deze het eenvoudigst te koppelen is en voor elk pakket wordt een handleiding beschikbaar gesteld. Middels een paar kliks die ondersteund worden door een krachtige handleiding, is je CRM integratie gerealiseerd.

Voor wie? 

Alle Gamma partners, de sessie heeft een gedeeltelijke verkoop en technische invalshoek. De sessie is daardoor zowel voor engineers, pre sales medewerkers als accountmanagers geschikt.

Resultaat 

CloudCTI biedt extra mogelijkheden om het klantcontact binnen je Gamma cloud telefonie oplossing te verbeteren. Na afloop van de training:

  • Weet je welke meerwaarde en mogelijkheden CRM integratie voor jouw klanten biedt;
  • Krijg je suggesties voor een actieve marktbenadering;Ken je de mogelijkheden op het gebied van o.a. CRM pop ups en click-to-dial:
  • Heb je middels een demo en inzicht gehad over de CRM integratie middels CloudCTI;
  • Heb je gezien hoe snel en gemakkelijk de weg naar meer inzicht binnen een klantcontact omgeving is.

Webinar

De training wordt als een webinar gegeven, die je online kunt volgen. Na inschrijving volgt 1 week voorafgaand aan de training een link voor deelname.