Donderdag 10 februari 2022 – Horizon Wholesale SIP Trunk

Horizon – Wholesale SIP Trunk
Datum:            Donderdag 10 februari
Tijdstip:         10.00 – 10.45 (45 minuten)
Type:               Webinar

Over de training

Horizon is de one-license fits all propositie voor cloud telefonie met alle noodzakelijke functionaliteit aan boord voor gebruik in het MKB. Vanaf nu is het ook mogelijk om SIP Trunk eenvoudig en snel aan te maken in de Horizon omgeving. Je kunt hierbij eenvoudig gebruik maken van de extra functionaliteit die Horizon biedt. Combineer de SIP Trunk met diverse features uit het Horizon portfolio en de klant kan beschikken over een keuzemenu, calamiteitenschakeling of vele andere extra’s. En niet onbelangrijk: Gamma maakt het mogelijk dat je als partner zelf contracteigenaar bent, zelf factureert en zelf marges bepaalt.

Voor wie?

Alle Gamma Horizon partners, de sessie heeft een gedeeltelijke technische en verkoop invalshoek. De sessie is daardoor zowel voor engineers, pre sales medewerkers als accountmanagers geschikt.

Resultaat

Na deze training kun je niet alleen aan de slag met de cloud telefonie oplossing binnen Horizon maar pak je ook mogelijkheden op het gebied van SIP Trunking op:

  • Je begrijpt wanneer je een Gamma SIP Trunk kunt toepassen;
  • Je weet op welke telefooncentrales en softwarepakketten een SIP Trunk toegepast kan worden;
  • Je ontvangt uitleg over de SIP Trunk functionaliteit binnen Horizon;
  • Je hebt een demo en uitleg gehad over de SIP Trunk functionaliteit binnen het pbx.gammacommunications.nl beheersportaal.

Webinar

De training wordt als een webinar gegeven, die je online kunt volgen. Na inschrijving volgt 1 week voorafgaand aan de training een link voor deelname.