Donderdag 16 november 2023 Microsoft Teams en ROGER365.io

Wanneer: Donderdag 16 november 2023
Tijdstip: 10.00 – 11.30 uur
Type:      Webinar

Sinds de introductie van Microsoft Teams in 2016 heeft Teams de manier van werken over de hele wereld veranderd. De groei van het aantal gebruikers is ongekend van 20 miljoen actieve gebruikers per dag eind 2019, naar 115 miljoen gebruikers eind 2020 tot ruim 250 miljoen gebruikers eind 2021.

Opvallend is dat veel van deze gebruikers anno 2022 nog geen gebruik maken van de mogelijkheden om met Microsoft Teams naar buiten te bellen of gesprekken buiten de eigen organisatie te ontvangen. Lang was dit alleen mogelijk met het Calling Plan van Microsoft. Direct Routing bracht de mogelijkheid om ook een externe provider, als Gamma Communications, te kiezen voor de gespreksafhandeling.

Inmiddels is ook Operator Connect een feit! Ging de koppeling naar een provider eerst nog gepaard met behoorlijke kosten voor het gebruik van Session Border Controllers, met de nieuwe Direct Routing dienst en Operator Connect mogelijkheden van Gamma beschikken we nu over diverse mogelijkheden om klanten eenvoudig, snel en kostenefficiënt op het Gamma netwerk aan te sluiten!

ROGER365.io
ROGER365.io is een cloud contact center dat speciaal ontworpen en gecertificeerd is voor Microsoft Teams. Het ROGER365.io contact center ondersteunt jou bij het maken van de volgende stap in klant contact. Wanneer een klant met jou contact zoekt, zorgt ROGER365.io ervoor dat de juiste medewerker hem te woord staat met de juiste informatie. Ongeacht of de klant contact gezocht heeft via telefoon, webchat, WhatsApp of een social media kanaal.

Voor wie?
Alle Gamma Horizon, BusinessPro en Flex partners, de sessie heeft een gedeeltelijke technische en verkoop invalshoek. De sessie is daardoor zowel voor engineers, pre sales medewerkers als accountmanagers geschikt.

Resultaat
Na afloop van de training weet je alles over Microsoft Teams, Operator Connect en ROGER365.io :

  • Je weet welke unieke kansen er op de markt zijn op het gebied Teams;
  • Je kent de meerwaarde, die je als partner van Gamma kunt bieden op het gebied van Operator Connect en Direct Routing.
  • Weet je alles over de mogelijkheden en hoe ROGER365.io jou verder kan helpen in het optimaliseren van klant contact.

De training wordt als een webinar gegeven, die je online kunt volgen. Na inschrijving volgt 1 week voorafgaand aan de training een link voor deelname.

 

Schrijf je hier in