Donderdag 17 februari 2022 – Training Flex

Flex – Introductie
Datum: Donderdag 17 februari
Tijdstip: 10.00 – 11.30 (1,5 uur)
Type: Webinar

Over de training

Met Flex heb je de meest flexibele cloud oplossing die meegroeit met jouw bedrijf. Flex kent met Flex Telephony en Flex PBX twee unieke proposities. Welke propositie je ook kiest je bent optimaal bereikbaar middels wachtrijen, keuzemenu’s en / of schema’s voor openingstijden.
Medewerkers kiezen zelf of ze gebruik maken van een vast- of mobiel toestel. Maak je gebruik van CRM integratie dan heb je bij binnenkomende oproepen direct de beschikking over de juiste klantgegevens en kies je met de click-to-dial functionaliteit direct het juiste nummer. Gespreksopname is flexibel: medewerkers kunnen het opnemen van een gesprek eenvoudig zelf regelen door op een * toets te drukken of je kiest juist voor opname van alle (inkomende en uitgaande) gesprekken.

Voor wie?
Alle startende Gamma Flex partners, maar ook nieuwe technici en presales medewerkers van onze bestaande partners. De Flex beheerschil is eenvoudig en intuïtief, waardoor specifieke voorkennis niet noodzakelijk is.

Resultaat
Deze introductie training biedt een eerste blik op het uitgebreide Flex platform:

  • Je kent de commerciële proposities van Flex PBX en Flex Telephony;
  • Je weet welke functionaliteiten in Flex zitten;
  • Je hebt een demo en uitleg gehad over het portal.gammacommunications.nl beheersportaal.

De training wordt als een webinar gegeven, die je online kunt volgen. Na inschrijving volgt 1 week voorafgaand aan de training een link voor deelname.