Donderdag 29 september – Cloud CTI

Cloud CTI

Tijdstip:             10.00 – 11.30
Type:                  Webinar

Over de training
Binnen een afdeling met veel klantcontact is CRM integratie onmisbaar geworden. Medewerkers kunnen dan slimmer werken en efficiënter vragen van klanten afhandelen. Bij een binnenkomende oproep heb je direct een venster open met alle informatie over de klant en haar geschiedenis. Combineer je de CRM integratie van CloudCTI met de call center mogelijkheden van Gamma dan profiteer je daarnaast van een op vaardigheden gebaseerde routing en automatische gespreksdistributie.

CloudCTI biedt integratie met meer dan 100 CRM pakketten. Het kenmerkt zich door gebruik, beheer en configuratie gemak. Voor elk CRM pakket heeft CloudCTI gekeken op welke wijze deze het eenvoudigst te koppelen is en voor elk pakket wordt een handleiding beschikbaar gesteld. Middels een paar kliks, die ondersteund worden door een krachtige handleiding, is je CRM integratie gerealiseerd.

Voor wie?
Alle Gamma partners, de sessie heeft een gedeeltelijke verkoop en technische invalshoek. De sessie is daardoor zowel voor engineers, pre sales medewerkers als accountmanagers geschikt.

Resultaat
CloudCTI biedt extra mogelijkheden om het klantcontact binnen je Gamma cloud telefonie oplossing te verbeteren. Na afloop van de training:

  • Weet je welke meerwaarde en mogelijkheden CRM integratie voor jouw klanten biedt;
  • Ken je de mogelijkheden op het gebied van o.a. CRM pop ups en click-to-dial:
  • Heb je middels een demo en inzicht gehad over de CRM integratie middels CloudCTI;
  • Heb je gezien hoe snel en gemakkelijk de weg naar meer inzicht binnen een klantcontact omgeving is.

De training wordt als een webinar gegeven, die je online kunt volgen. Na inschrijving volgt 1 week voorafgaand aan de training een link voor deelname.

Schrijf je hier in