gnTel en Dean One gaan samen verder als Gamma Communications Nederland

Amstelveen, 2 september 2021 – gnTel en Dean One, beide toonaangevend in het innoveren van bedrijfscommunicatie in het MKB, gaan met ingang van 6 september samen verder als Gamma Communications Nederland en daarmee bundelen de bedrijven de krachten. Samen bieden zij een breed palet aan communicatie-oplossingen voor alle segmenten in de zakelijke markt. Gamma Communications versnelt hiermee hun groei, met oplossingen die passen bij de klantvragen van nu en met een persoonlijke en professionele service voor Partners en eindklanten die op het hoogste niveau staat.

 

Gerben Wijbenga, CEO van Gamma Communications Benelux

Gamma Communications, voor slimmer samen werken

Met de naamswijziging versterkt Gamma de merknaam en de aanwezigheid van Gamma Communications in Nederland en verder in de Benelux en Europa. Dit is in lijn met de internationale en langetermijnstrategie van de moedermaatschappij Gamma Communications plc.

Maar het gaat veel verder dan alleen een nieuwe naam. De belangrijkste trend in het bedrijfsleven is en blijft (samen)werken op afstand en alles wat daarbij komt kijken aan communicatie. Die behoefte aan slim en efficiënt samenwerken creëert grote kansen voor de partners van Gamma Communications. In de nieuwe situatie, met de nieuwe naam en ondersteund door de sterke Europese moeder is Gamma Communications uitstekend gepositioneerd om die kansen samen met de partners te benutten.

Productiviteitswinst

“Digitaal samenwerken op afstand is wat de klok slaat. De corona-pandemie heeft die trend nog eens versterkt. Innovatieve technologie als cloud telefonie, Unified Collaboration & Communications (UCC) en de integratie van vast en mobiel helpt bedrijven veel productiever te worden.” Dat zegt Gerben Wijbenga, CEO van Gamma Communications Benelux.

De klant kan in zijn zoektocht naar een slimmere manier van communiceren en effectiever samenwerken voortaan terecht bij één en dezelfde, vertrouwde partij. Of het nu gaat om kant-en-klare oplossingen of om maatwerk, om UCC met bijvoorbeeld Teams of liever met Webex, om mobiele communicatie of een cloud-PBX. Wijbenga: “ICT is al ingewikkeld genoeg. En dat kan makkelijker en persoonlijker. Samen met onze partners zorgt Gamma Communications daarvoor. Met een duidelijke oplossing voor elke klantvraag op basis van een transparante en persoonlijke manier van samenwerken.”

Andrew Taylor, CEO van Gamma Communications Plc “We zijn verheugd om de naamswijziging van gnTel en Dean One aan te kondigen. We hebben nauw samengewerkt met ons Benelux-team om de naam Gamma verder te versterken op de Europese markt en dit is een grote stap in de richting van de realisatie van onze langetermijnstrategie. Met deze aankondiging versterken we onze positie en zetten we tevens een belangrijke stap om de bekendheid van Gamma verder uit te breiden in Europa.”

Over Gamma Communications Nederland

Gamma Communications Nederland is onderdeel van Gamma Communications Benelux. Net als de moedermaatschappij Gamma Communications plc. biedt de gelijknamige Benelux-dochter een breed palet aan oplossingen voor bedrijfscommunicatie en effectiever samenwerken.

 

Kijk voor meer informatie over Gamma Communication Nederland op: https://gammacommunications.nl/. Meer over Gamma Communications plc op: https://www.gammacommunicationsplc.com/